Survivor spoiler ασυλία 9/1 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν – Το καυτό φιλί και οι εντάσεις

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 9/1 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν – Το καυτό φιλί και οι εντάσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 9/1 σήμερα: Ένα τρυφερό ειδύλλιο γεννιέται στον Άγιο Δομίνικο. Εξαιρετικά τεταμένο είναι το κλίμα στην παραλία των Διασήμων.

09.01.2022 | 16:52

Survivor spoiler ασυλία 9/1 σήμερα: Κυριακή σήμερα και το Survivor έχει αγώνισμα για την ασυλία και συμβούλιο του νησιού. Οι Διάσημοι πήραν σπουδαία νίκη και μάλλον βρήκαν τα πατήματά τους. Η νίκη της κόκκινης ομάδας έφερε μεγάλη τηλεθέαση το Σάββατο. Οι Διάσημοι μείωσαν στις συνολικές νίκες σε 8-3 και περιμένουν το σερί. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Από το trailer του Survivor δεν βλέπουμε τον τελικό στόχο. Το φιλί ανάμεσα σε Μυριέλλα και Κατσαούνη όμως προκαλεί νέες εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού. Η Μυριέλλα Κουρεντή μοιάζει τσιμπημένη! Φαίνεται πως η κατάσταση πάλι ξεφεύγει. Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Ο Βαλάντης, μάλιστα, δεν θα χάσει την ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά το συγκεκριμένο γεγονός στο συμβούλιο του νησιού, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του.

Survivor: Ο Βαλάντης κάρφωσε την Ευρυδίκη

Η Μυριέλλα, σε δηλώσεις της στην κάμερα, αποκάλυψε ότι ο Βαλάντης της εκμυστηρεύτηκε ποιος είναι ο παίκτης που στρέφει την ομάδα εναντίον της. Άλλο κι αυτό, που σίγουρα θα φέρει εντάσεις στο Συμβούλιο. “Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες και τα λόγια της γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία και χρησιμοποιώντας την πειθώ της, προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε”, ανέφερε αρχικά η παίκτρια. ” Θεωρώ ότι τα κίνητρά της είναι η ζήλια. Την πείραξε πάρα πολύ που οι Μπλε είπαν πως είμαι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας. Θεωρεί πως έχω τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω μου επειδή ο Τσακατσούκας έχει δηλώσει την αδυναμία του σε εμένα και λέει όλο αυτό το πράγμα πουλάει”.

Survivor spoiler ασυλία 9/1 σήμερα: Ποιος θα είναι ο νικητής;

Αρχικά, με μια προσεκτική ματιά στο αγώνισμα που είχε το μενού το Σάββατο, ήταν συγκυριακή η νίκη των Διασήμων. Με άλλα λόγια, κέρδισαν μερικές αναμετρήσεις στο όριο. Δηλαδή μοιάζει δύσκολο να το επαναλάβουν αυτό κάποιοι παίκτες. Δευτερευόντως είναι απίθανο να βρεθούν παίκτες των μπλε όπως η Ασημίνα ξανά σε κακή μέρα. Εν κατακλείδι, δεν πείθουν ακόμα οι διάσημοι πως το έχουν βρει. Κι από τη στιγμή που ο Βαλάντης έχει τα νεύρα του, ξανά, μάλλον οι Διάσημοι είναι οι χαμένοι της ασυλίας, όπως γράφει το έγκυρο sportime. Άντε να δούμε.

Ετικέτες
Exit mobile version