Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΟΕΕ ξυλοδαρμός καθηγητή: Το θύμα “έδειξε” συναδέλφους του ως ηθικούς αυτουργούς
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ ξυλοδαρμός καθηγητή: Το θύμα “έδειξε” συναδέλφους του ως ηθικούς αυτουργούς

ΑΣΟΕΕ ξυλοδαρμός καθηγητή: Πληροφορίες για αναρχικούς που εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ και ξυλοκόπησαν καθηγητή της σχολής - Τι είπε το θύμα στους αστυνομικούς για τους υπαίτιους της επίθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νεαροί αναρχικοί εισέβαλαν νωρίτερα σήμερα Τρίτη στην ΑΣΟΕΕ και ξυλοκόπησαν καθηγητή της σχολής. Ορισμένες πληροφορίες θέλουν μάλιστα τους νεαρούς αντεξουσιαστές, να εισβάλουν μέσα στο αμφιθέατρο την ώρα του μαθήματος και να ξυλοκοπούν τον καθηγητή, αλλά και φοιτητές. Ενας από τους φοιτητές μπόρεσε να τραβήξει εικόνες από την εισβολή των αναρχικών μέσα στο αμφιθέατρο: Ο καθηγητής πήγε μόνος του στον “Ευαγγελισμό”, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ωστόσο τα τραύματά του είναι ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς υποστήριξε προφορικά ότι πιστεύει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του κρύβονται τρεις καθηγητές με τους οποίους βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

Αναμένεται να δώσει γραπτή κατάθεση στους αστυνομικούς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ποιος είναι ο καθηγητής

Θύμα της επίθεσης είναι γνωστός καθηγητής, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν κατείχε κρατικές θέσεις. Ο καθηγητής, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγους μήνες αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” δημοσίευσε πρόσφατα τις καταθέσεις τριών συναδέλφων του πανεπιστημιακού, με συγκλονιστικές περιγραφές σχετικά με τα ανήλικα αγόρια τα οποία συνήθιζε να “ενοικιάζει” στη Ρουμανία, αλλά ενίοτε και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις