Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

22

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Μυστικά iPhone: Το πιο χρήσιμο βίντεο… ever από την Apple
PLUS

Μυστικά iPhone: Το πιο χρήσιμο βίντεο… ever από την Apple

Μυστικά iPhone: Κάνουν σίγουρα πιο εύκολη τη ζωή ενός χρήστη!

Πρόσφατα, η Apple δημοσίευσε το πιο χρήσιμο βίντεο… ever, που αφορά τα iPhone. Μέσα από ένα άκρως αναλυτικό βίντεο, η εταιρεία παρουσιάζει κόλπα και συμβουλές για το iPhone, που ενδεχομένως αρκετοί δεν γνωρίζουν. Εσείς ξέρατε ότι μπορείτε να σκανάρετε έγγραφα μέσα από το Notes; Ή ότι γίνεται να κάνετε copy-paste χάρη στην κάμερα;

Σε περίπτωση που γράψετε κάποιο λάθος νούμερο στην αριθμομηχανή μπορείτε να το σβήσετε, χωρίς να τη μηδενίσετε. Τι κάνετε; Swipe δεξιά ή αριστερά στο πάνω μέρος της οθόνης.

Χάρη στο iOS 15, μπορείτε να καρφιτσώσετε links ή αλλά χρήσιμο περιεχόμενο που έχετε λάβει μέσω των μηνυμάτων, για να το βρίσκετε εύκολα μετά.

Μπορείτε να βάλετε widgets ίδιου μεγέθους στην αρχική οθόνη, σπρώχνοντας το ένα πάνω στο άλλο όταν επεξεργάζεστε την αρχική.

Η μεταφορά φωτογραφιών γίνεται πιο εύκολη σε άλλες εφαρμογές, απλά κρατώντας τες και αλλάζοντας εφαρμογή όσο ακόμη τις κρατάτε παρατεταμένα.

Φτιάξτε συντομογραφίες στο πληκτρολόγιο. Παραδείγματως χάρη το «omw» να γίνεται αυτόματα «on my way». Στην ενότητα Keyboard > Text Replacement των ρυθμίσεων.
(ΟΚ αυτό είναι γνωστό στους περισσότερους) Ανοίξτε την κάμερα χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone, απλά κάνοντας Swipe αριστερά στην οθόνη κλειδώματος.

Σκανάρετε έγγραφα μέσα από την εφαρμογή Notes, πατώντας κουμπί της κάμερας σε μια σημείωση και έπειτα την σχετική επιλογή σάρωσης εγγράφου.

Με το iOS 15, μπορείτε να κάνετε copy-paste κείμενο από τον πραγματικό κόσμο μέσω της εφαρμογής της κάμερας, πατώντας το κουμπί «σκαναρίσματος» όταν το κινητό κοιτά κάποιο έγγραφο, πινακίδα κ.ο.κ.

Μπορείτε να πάτε στην πρώτη φωτογραφία κάποιου άλμπουμ στην εφαρμογή των φωτογραφιών, πατώντας στο πάνω-πάνω μέρος της οθόνης.

Για να ανοίξετε κατευθείαν την αναζήτηση από την αρχική οθόνη, κάντε swipe προς τα κάτω από το κέντρο της οθόνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις