Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζώρτζης Μονογυιός – τροχαίο 2000: Το δυστύχημα στη Μύκονο που τον είχε σημαδέψει
ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός – τροχαίο 2000: Το δυστύχημα στη Μύκονο που τον είχε σημαδέψει

Τζώρτζης Μονογυιός - τροχαίο 2000: Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός τότε Τζώρτζης Μονογυιός είχε επιστρέψει στο νησί καθώς είχε άδεια από το στρατό

Σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 22 χρόνια είχε εμπλακεί ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος χθες το βράδυ σκοτώθηκε με τη Ferrari που οδηγούσε στην περιοχή της Βάρης. Τότε θύμα ήταν ένας φίλος του αδελφού της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού. Όλα έγιναν τον Μάιο του 2000 στη Μύκονο όταν οι δύο νέοι επέβαιναν σε μηχανή, με οδηγό τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος δεν οδηγούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δύο νέοι ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο και να καταλήξουν σε πινακίδα. Ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο ίδιος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και κατάφερε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός τότε Τζώρτζης Μονογυιός είχε επιστρέψει στο νησί καθώς είχε άδεια από το στρατό. Το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή που είχε αγοράσει ο πατέρας του Μονογυιού εκτυλίχθηκε στην επαρχιακή οδό που συνδέει τον πλατύ γιαλό με την Ψαρού. Ήταν λάτρης της ταχύτητας και προτιμούσε τις μηχανές από τα αυτοκίνητα.

Η μοίρα ωστόσο επιφύλασσε τραγικό παιχνίδι για τον 45χρονο, καθώς χθες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σοκ στη Βάρη, με την Ferrari που είχε αγοράσει λίγες στιγμές νωρίτερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις