Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού – σχέση: «Δεν έχω τίποτα ερωτικό που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 4 χρόνια»
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού – σχέση: «Δεν έχω τίποτα ερωτικό που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 4 χρόνια»

Μαρία Σολωμού - σχέση: Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" με ίσια μαλλιά και προκάλεσε εντύπωση, τόσο σε πλατό, όσο και στους τηλεθεατές.

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μετά και τα δημοσιεύματα ότι είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte. Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς, με μεγάλη καριέρα και φανατικό κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε νέο της βήμα και την στηρίζει. H Μαρία Σολωμού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή με ίσια μαλλιά και προκάλεσε εντύπωση, τόσο σε πλατό, όσο και στους τηλεθεατές, αφού την έχουμε συνηθίσει με τα ιδιαίτερα σγουρά μαλλιά της, που σε κάθε της εμφάνιση, κλέβουν τις εντυπώσεις. Μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν ζευγάρι με τον τράπερ Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού απάντησε αινιγματικά:

«Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 4 χρόνια. Στην περίπτωση που κάτι έχω στη ζωή μου -συμβαίνουν και αυτά- δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Αμαρούσιον. Μην χαίρεστε άδικα!».

 Δείτε ακόμη
Survivor: Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια νεότερη σύντροφος του Βαλάντη
Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλαέρια ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις