Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώτης Ψωμιάδης Φάρμα: “Μπορεί να μπω ξανά στο ριάλιτι”
LIFESTYLE

Παναγιώτης Ψωμιάδης Φάρμα: “Μπορεί να μπω ξανά στο ριάλιτι”

Στο Πρωινό μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την πολιτική «εξόντωσή» του, το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην Φάρμα και για την καριέρα του στην πολιτική

Συγκλόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας για τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε, όπως είπε, πόλεμο. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

“Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορονοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού. Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου… Όλα αυτά σου δημιουργούν μία συγκινησιακή φόρτιση και πας στη Φάρμα και αδειάζεις, αναλογίζεσαι τη διαδρομή σου και την αδικία…” είπε αρχικά.

Όσον αφορά σε εκείνους που τον πολέμησαν, όπως υποστηρίζει, πολιτικά και κοινωνικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: “Κάποια στιγμή… τώρα με βλέπει και η γυναίκα μου και στενοχωριέται… Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε εις βάρος των συνεργατών μου και του αδελφού μου ξεπέρασε κάθε όριο. Και το κλείνω εδώ. Αυτό που έγινε εις βάρους μου δεν έχει γίνει ποτέ”.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε ρώτησε αν εννοεί ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης δεν το αρνήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις