Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζης Μονογυιός Wall: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμάται την εποχή του ριάλιτι
LIFESTYLE

Τζώρτζης Μονογυιός Wall: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμάται την εποχή του ριάλιτι

Τζώρτζης Μονογυιός Wall: Ο Α. Μικρούτσικος μιλά για τον Τζ. Μονογυιό και το «The Wall»

Συγκλονισμένος από τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παρουσίαζε το ριάλιτι The Wall, στο οποίο συμμετείχε το θύμα το 2003.     Ο παρουσιαστής μίλησε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα για τον Τζώρτζη Μονογυιό που ο ίδιος γνώρισε στο ριάλιτι. «Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλό αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του. Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή – είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη – και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί.

Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις