Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Πάντοτε δίπλα στις ανάγκες του Θριασίου
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Πάντοτε δίπλα στις ανάγκες του Θριασίου

Δήμος Ελευσίνας: Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη στελέχωση του Θριάσιου Νοσοκομείου με Στρατιωτικό πνευμονολόγο.

Οι επαφές του δήμου Ελευσίνας με τη διοίκηση του Θριασίου είναι πάντα ουσιαστικές, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων, ιδίως λόγω πανδημίας και μάλιστα, έφεραν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το Εμβολιαστικό Κέντρο για ηλικίες 5-11 ετών στο ΓΝΕ Θριάσιο Νοσοκομείο. Ένα ακόμη σπουδαίο νέο, για το οποίο και έγιναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, είναι η ΚΥΑ που εκδόθηκε και αφορά στη στελέχωση του Νοσοκομείου με Στρατιωτικό πνευμονολόγο, ο οποίος και ανέλαβε υπηρεσία της προηγούμενες μέρες.

Οι αμέσως επόμενες ενέργειες αφορούν στην καλύτερη στελέχωση της παιδιατρικής κλινικής, ενώ συνεχίζεται ο αγώνας για τη στελέχωση του Θριασίου με επιπλέον πνευμονολόγους. Ο δήμος Ελευσίνας είναι πάντοτε δίπλα στις ανάγκες του Θριασίου, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και θα κάνουμε ο,τι περνά απ’ το χέρι μας για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις