Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε με βαρύ σκορ μετά την μονομαχία
LIFESTYLE

Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε με βαρύ σκορ μετά την μονομαχία

Φάρμα αποχώρηση: Δεν κατόρθωσε να κερδίσει την παραμονή στη Φάρμα!

Στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στη Φάρμα επέστρεψε στο επεισόδιο της Παρασκευής (14/1) η Σάσα Μπάστα μερικές ημέρες μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μάλιστα, έκανε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στους συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Έτσι, ένα ωραίο πρωινό στη Φάρμα, η Σάσα Μπάστα πλησιάζει απρόσμενα τον φράχτη και φωνάζει με χαμόγελο. «Νομίζατε ότι ξεμπλέξατε από μένα; Που είστε ρε τρέλες;». Όπως ήταν επόμενο, η Μαρία έσπευσε να αγκαλιάσει την τραγουδίστρια με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της συμβίωσης στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την κίνηση της Μαρίας, δε, μιμήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι στη Φάρμα. Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης ενημερώνει την Σάσα Μπάστα πως αποχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη, εκείνη δεν κρύβει την έκπληξη της. «Έφυγε; Τώρα μου κάνεις πλάκα! Πως είναι; Τώρα μου κάνεις πλάκα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα στον παίκτη της Φάρμας, για την φίλη της, η οποία έφυγε από το παιχνίδι μετά τα νέα για τον θάνατο του πατέρα της.

Ανεπιτυχής η αποστολή των παικτών – Αναβρασμός και νεύρα στη φάρμα

Ήταν η πρώτη Παρασκευή (14/01) που η Φάρμα προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και το κοινό αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την αλλαγή αυτή.

Το επεισόδιο είχε μια αποστολή, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία, διαφωνίες ανάμεσα στον αρχηγό Μάνο Πανταζή και τη Μαρία Παπαγεωργίου, αλλά και δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Επιστάτης, λοιπόν, επισκέφθηκε τη Φάρμα προκειμένου να τσεκάρει την αποστολή των παικτών, όμως βρήκε λάθη και αστοχίες ειδικά στο σκέλος τη στήριξης των δέντρων. Τους ανακοίνωσε ότι η αποστολή ήταν ανεπιτυχής, με αποτέλεσμα να χάσουν το έπαθλο.

Ο αρχηγός, Μάνος Πανταζής ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά από αυτήν την εξέλιξη, και η κατάσταση πυροδοτήθηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Βασίλης Λέντζος συμφώνησε εν μέρει με τις παρατηρήσεις του επιστάτη.

Ένταση μεταξύ Μαρίας και Μάνου για την καθαριότητα στον στάβλο

Ακολούθησε ένταση μεταξύ της Μαρίας Παπαγεωργίου και του Μάνου Πανταζή με αφορμή τις αγροτικές εργασίες και ιδιαίτερα τον στάβλο, ο οποίος είχε μείνει ακαθάριστος για πολύ καιρό.για την καθαριότητα στον στάβλο.

Ενώ η Μαρία είναι μια παίκτρια που γνωρίζει αρκετά πράγματα για τις αγροτικές δουλειές, μιας και η ίδια δηλώνει αγρότισσα στην καθημερινή της ζωή. Εκείνη, όμως, δεν μοιράζεται τις γνώσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά με αυτούς που δεν γνωρίζουν τις εργασίες σε μία «ΦΑΡΜΑ». Δημιουργήθηκε, λοιπόν, μια περίεργη κατάσταση, με τον Μάνο Πανταζή να γίνεται κάπως έξαλλος.

«Πίστευα ότι αρκεί ένα επιφανειακό καθάρισμα στον στάβλο, ενώ πρέπει να γίνεται πολύ περισσότερη δουλειά και ότι πρέπει να καθαρίζεται πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα που εμείς, ως παιδιά της πόλης, δεν τα γνωρίζουμε και ότι περιμένουν από άτομα, που γνωρίζουν καλύτερα, να μας καθοδηγήσουν και να μπορέσουμε να τα κάνουμε καλύτερα», είπε ο Μάνος και η Μαρία αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν είχε παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Την ίδια άποψη εξέφρασαν και η Χριστιάνα με την Αθανασία Τσουμελέκα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου πριν από τη μονομαχία αποχώρησης.

Η Ολυμπιονίκης χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Εμένα όλο αυτό με βάζει στη διαδικασία να σκεφτώ, ότι είτε δεν ξέρει να μεταδώσει κάποια γνώση, είτε δεν θέλει να μεταδώσει κάποια γνώση για να είναι αναντικατάστατη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις