Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Stan – Τζώρτζης Μονογυιός: Ο τραγουδιστής απεγκλώβισε την Αθηνά, ήταν αυτόπτης μάρτυρας
LIFESTYLE

Stan – Τζώρτζης Μονογυιός: Ο τραγουδιστής απεγκλώβισε την Αθηνά, ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Stan - Τζώρτζης Μονογυιός: «Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ».

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Stan αποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σοκαριστικό τροχαίο με με τη Ferrari που είχε σαν τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. «Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ», έγραψε ο Stan στο tweet του.

Ο Stan σύμφωνα με το «fthis» ήταν τυχαία, ακριβώς πίσω από τη μοιραία Ferrari και είδε τα πάντα από το θανατηφόρο τροχαίο. Ο τραγουδιστής επέβαινε στο αυτοκίνητό του με τη σύντροφό του και μόλις είδε τι συνέβη, σταμάτησε και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του, Τζώρτζη Μονογιού, Αθηνάς.

 «Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή»

Ο  τραγουδιστής Stan ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τωρα» στο Mega ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είδε το τροχαίο δυστύχημα και σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει: «Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις