Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 1η ασυλία 16/1: Οι νικητές και ο χαμός στο Συμβούλιο με τη απρέπεια Βαλάντη
LIFESTYLE

Survivor 1η ασυλία 16/1: Οι νικητές και ο χαμός στο Συμβούλιο με τη απρέπεια Βαλάντη

Survivor 1η ασυλία 16/1: Ποιοι Μαχητές αποχώρησαν από το νησί

Οι κακουχίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Survivor 2022, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αντέχουν όλοι μέχρι τέλους… Ετσι, οι δυσκολίες λύγισαν τρεις από τους παίκτες των Μαχητών, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης, με τους «Μπλε» να αποδεκατίζονται ξαφνικά!

Survivor 2022: Ποιοι Μαχητές αποχώρησαν από το νησί

Οι παίκτες των Μαχητών που αποχαιρέτησαν το παιχνίδι και επιστρέφουν στην πατρίδα είναι η Κρυσταλία Κουτσιμάνη, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Η πρώτη αποχώρησε για λόγους υγείας, ενώ οι άλλοι δύο αποχώρησαν οικειοθελώς, μην αντέχοντας άλλο τις κακουχίες.

Την ανακοίνωση-βόμβα έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα της ασυλίας, στο οποίο οι Μαχητές παρατάχθηκαν αποδεκατισμένοι.

Survivor 2022: Στεναχώρια στους Μαχητές, απαρηγόρητη η Ασημίνα

Η εξέλιξη αυτή δεν άφησε ανεπηρέαστους τους Μαχητές, οι οποίοι «λύγισαν» από τις ξαφνικές αποχωρήσεις των συμπαικτών τους. Εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο, πάντως, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, για την αποχώρηση της Κρυσταλίας, δηλώνοντας απαρηγόρητη ότι «περίμενα να γυρίσει, την είχα σα μαμά μου», ενώ για τον Μπέλλο τόνισε ότι είναι φοβερός άνθρωπος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως «ήδη στο νησί υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν έρθει αποφασισμένοι να ζήσουν αυτή την εμπειρία μέχρι το τέλος της, περιμένουν πώς και πώς να μπουν κι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

Survivor 2022: Νικητές οι Μαχητές

Στη συνέχεια οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε με σκορ 10-5.

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Μαχητές ήταν θεατές, ενώ οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 2022: Υποψήφιος ο Βαλάντης

Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Βαλάντης, καθώς συγκέντρωσε 7 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έφυγε από το συμβούλιο

Κατά τη διάρκεια που οι Διάσημοι ψήφιζαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την παίκτρια των Κόκκινων να ξεσπάει σε κλάματα. Η Ευρυδίκη σηκώθηκε και βγήκε έξω και κοντά της έτρεξε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιωρίκας Πιλίδης για να την ηρεμήσουν.

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;», είπε στον Βαλάντη με έντονο ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Μετά από λίγο η Ευρυδίκη επέστρεψε πίσω και μετά το τέλος της ψηφοφορίας αποκάλυψε πως ο Βαλάντης της είπε κάτι που αφορά την υγεία της και για αυτό αντέδρασε έτσι.

«Μετά την τοποθέτηση μου, όταν μου έδωσες το λόγο, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… Αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου με μια φράση και επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κλαίγοντας.

Ο Βαλάντης δεν αποκάλυψε τι ανέφερε στην συμπαίκτριά του και της ζήτησε συγγνώμη, χωρίς όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να την δέχεται.

Survivor 2022: Τι θα δούμε σήμερα

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τους Διάσημους να έχουν απομονώσει τον Βαλάντη, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλά με σκληρά λόγια για τον τραγουδιστή.

«Χυδαίο. Αν πω αυτή τη λέξη είναι και λίγο. Πλέον συνειδητοποίησα πως αυτός ο άνθρωπος είναι κακός. Έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Εγώ προσωπικά δε θέλω ούτε να με βλέπει, ούτε να μου μιλάει» λέει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε επίσης το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο θα ακολουθήσει ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού, όπου ο Βαλάντης βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις