Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 46χρονος Αργυρούπολη: Στον εισαγγελέα το “τέρας” που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του
ΕΛΛΑΔΑ

46χρονος Αργυρούπολη: Στον εισαγγελέα το “τέρας” που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

46χρονος Αργυρούπολη:Το παρελθόν του βίαιο, αποκαλύπτεται ότι έχει κακοποιήσει και άλλες συντρόφους του

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς την χτύπησε αρκετές φορές σύμφωνα με πληροφορίες στον θώρακα. «Εγώ είμαι αυτός που ψάχνετε για το περιστατικό της Αργυρούπολης. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας, κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.«Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και τη χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», ήταν ακριβώς τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς. Το παρελθόν του βίαιο, αποκαλύπτεται ότι έχει κακοποιήσει και άλλες συντρόφους του.

Αργυρούπολη: Έκκληση για αίμα για την 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από το σύντροφό της

Παραδόθηκε και συνελήφθη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε που βρισκόταν από το πρωί της Παρασκευής, ενώ είχε κλειστό το κινητό του για να μην εντοπιστεί.

Η κόρη του δράστη έγραψε στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή». Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως κάτω από τη φωτογραφία αναφέρεται ότι: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Είχε βγάλει μαχαίρι σε πρώην σύζυγό του το 2015

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Tο 2015 στο Άργος, ο 46χρονος είχε ξυλοκοπήσει και είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, την οποία και πάλι άφησε αιμόφυρτη κι εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις