Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη – εξελίξεις: Μυστήριο με το περιπολικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη – εξελίξεις: Μυστήριο με το περιπολικό

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη - εξελίξεις: Το μυστήριο με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο τη νύχτα του πάρτι και του βιασμού

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, αλλά και την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας έρχονται στο φως. Σύμφωνα με την ΕΡΤ 3, σε ό,τι αφορά την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, στην κύρια δικογραφία υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, η οποία δήλωσε και αυτή ότι πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο και είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Το μυστήριο με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο τη νύχτα του πάρτι και του βιασμού

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό που προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα, εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή που φώναξε χαρακτηριστικά «τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;». Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη, συγχρόνως, είναι και η ανακριτική έρευνα όσον αφορά την καταγγελία του βιασμού, εξαιτίας της οποίας συνελήφθη ο 27χρονος και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση. Ο 27χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Η 24χρονη κοπέλα, στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της στις ανακριτικές αρχές την περασμένη Παρασκευή, αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο. Έτσι, οι διαδικασίες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες. Πολλά θα κρίνουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποδειχθεί αν είχαν ρίξει κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία στο ποτό του θύματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις