Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο: Οδηγός σχολικού συγκρούστηκε με μαθήτρια κι έφυγε
ΚΟΣΜΟΣ

Εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο: Οδηγός σχολικού συγκρούστηκε με μαθήτρια κι έφυγε

Εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο: Το πού κατευθυνόταν το άτυχο κορίτσι, όταν χτυπήθηκε από το λεωφορείο, δεν είναι ακόμα σαφές.

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που σχολικό λεωφορείο χτυπά θανάσιμα ένα 15χρονο κορίτσι στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο οδηγός, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Aleksandr Patlakh, 55 ετών,  χτυπά την 15χρονη Antonina Zatulovska, την ώρα που εκείνη διέσχιζε τον δρόμο, και συνεχίζει να οδηγεί — με τον πίσω τροχό του λεωφορείου να κυλά πάνω από την έφηβη, όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις λίγο μετά τις 8 το πρωί και μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού.  Ώρες αργότερα, ο οδηγός  συνελήφθη σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από το σπίτι του.

Το πού κατευθυνόταν το άτυχο κορίτσι, όταν χτυπήθηκε από το λεωφορείο, δεν είναι ακόμα σαφές. Ένα λύκειο βρίσκεται στη διασταύρωση του Μπρούκλιν, όπου σημειώθηκε το τραγικό γεγονός, αλλά τα δημόσια σχολεία της πόλης ήταν κλειστά τη Δευτέρα για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας της πόλης δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες που αφορούν μεμονωμένους μαθητές, τουτ’ έστιν ανηλίκους.

ΠΗΓΗ: New York Post
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις