Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη για Λάτσιο: Η αναφορά της Ελένης στο διαζύγιό της
LIFESTYLE

Μενεγάκη για Λάτσιο: Η αναφορά της Ελένης στο διαζύγιό της

Μενεγάκη για Λάτσιο: Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος χώρισαν 13 χρόνια πριν

Για το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο πριν από 13 χρόνια μίλησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε πίσω σε εκείνη την εποχή που ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, με αφορμή μια συνέντευξη της Σαμπρίνας για το δικό της χωρισμό και την προσωπική της ζωή. Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, είπε για το δικό της χωρισμό: «Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό, από τη στιγμή που υπάρχει παιδί, παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της. Η καθεμία μας παίρνει την ευθύνη της και το χειρίζεται διαφορετικά.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα, ή στην εφηβεία, ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών. Ο καθένας κρίνει για την δικιά του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του».

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος χώρισαν 13 χρόνια πριν, με μια λιτή ανακοίνωση στον τύπο. Η παρουσιάστρια τα επόμενα χρόνια παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο απέκτησαν μαζί μια κόρη. Με τον πρώην σύζυγό της διατηρούν άψογες σχέσεις πλέον και ο φακός τους έχει πετύχει μαζί έξω και σε κοινές εξόδους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις