Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταν – Μονογυιός: «Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο τροχαίο”
ΕΛΛΑΔΑ

Σταν – Μονογυιός: «Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο τροχαίο”

Σταν - Μονογυιός: «Έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης» τονίζει ο τραγουδιστής

Ανατροπή στην ανατροπή για το ποιος απεγκλώβισε την Αθηνά Κοντοπάνου από τη φλεγόμενη Ferrari που έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Αν και αρχικά ο τραγουδιστής Stan είχε υποστηρίξει πως ήταν εκείνος που διέσωσε και απεγκλώβισε την σύζυγο του  επιχειρηματία στη Βούλα, τόσο ο φίλος του Μονογυιού που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, όσο και η αδελφή του Κατερίνα Μονογυιού είχαν διαψεύσει τον τραγουδιστή και τα λεγόμενα του. Τον Stan διέψευσε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού λέγοντας πως ο τραγουδιστής ήταν παρών στο τραγικό τροχαίο και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του επιχειρηματία από το φλεγόμενο όχημα.

“Ας σεβαστούμε τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων”

«Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος στην εκπομπή «T live» το μεσημέρι της Τρίτης . Ο Stan, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συμμερίζεται και κατανοεί απολύτως τους οικείους του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ τους στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια. Τονίζει επίσης ότι όχι μόνο ήταν στο σημείο του τροχαίου, αλλά αυτό έχει επιβεβαιωθεί από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές, ενώ ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απολύτως τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Stan.

Και προσθέτει: «Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Stan: Εγώ απεγκλώβισα την γυναίκα του Τζώρτζη Μονογυιού από τη φλεγόμενη Ferrari
Δείτε την ανάρτηση του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις