Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάιντι Κλουμ – πόδια: Τα ασφάλισε για 2 εκατ. δολάρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάιντι Κλουμ – πόδια: Τα ασφάλισε για 2 εκατ. δολάρια

Χάιντι Κλουμ - πόδια: Ένας πελάτης ασφάλισε τα πόδια της για 2 εκατομμύρια δολάρια, με το ένα να έχει υψηλότερη ασφάλεια από το άλλο.

Αναμφίβολα αμέτρητα σκηνικά θα έχει να θυμάται η Έλεν ΝτεΤζενέρις από την εκπομπή της «Elen» όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση του χρόνου, και μέσα σε αυτά σίγουρα θα είναι οι εμφανίσεις της δίμετρης Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum). Η παρουσιάστρια του γερμανικού «Next Top Model» και επιχειρηματίας εμφανίστηκε για άλλη μία φορά στην εκπομπή της Έλεν με ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα και αποκάλυψε πόσο κόστισαν… τα πανύψηλα πόδια της. Όπως είπε η 48χρονη καλλονή, ένας πελάτης ασφάλισε τα πόδια της για 2 εκατομμύρια δολάρια, με το ένα να έχει υψηλότερη ασφάλεια από το άλλο.

«Περίεργα πράγματα κάνουν οι άνθρωποι» είπε χαμογελώντας το μοντέλο που πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα του γερμανικού GNTM. Η κριτής του «America’s Got Talent» ανέφερε ότι σε νεαρή ηλικία είχε ένα ατύχημα με σπασμένα γυαλιά και τραυματίστηκε στο ένα πόδι της. Το τραύμα άφησε μία ουλή κάτι δεν την εμπόδισε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, αν και παραδέχτηκε ότι την κρύβει με μπόλικο σπρέι μαυρίσματος. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών: της 17χρονης Λένι, της 12χρονης Λου, του 16χρονου Χένρι και του 15χρονου Γιόχαν. Όπως είπε στην ΝτεΤζενέρις ο νέος της σύζυγος, ο 32χρονος μουσικός Τομ Κάουλιτζ, είναι υπέροχος με τα παιδιά της και ζουν όλοι αρμονικά.

Δείτε ακόμη
Don’t Look Up: Τηλεφωνικός αριθμός στην ταινία, στην πραγματικότητα είναι ροζ γραμμή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις