Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πριβέ πάρτι: Οι προσκλήσεις που έχει λάβει η Ευλαμπία Ρέβη
ΕΛΛΑΔΑ

Πριβέ πάρτι: Οι προσκλήσεις που έχει λάβει η Ευλαμπία Ρέβη

Πριβέ πάρτι:Τα μηνύματα που αποκάλυψε η Ευλαμπία Ρέβη

Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, η Ευλαμπία Ρέβη έκανε μια αποκάλυψη. Η δημοσιογράφος στην εκπομπή της αποκάλυψε πως έγινε αποδέκτης ανάλογης πρόσκλησης σε πάρτι κατά το πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, η Ευλαμπία Ρέβη παρουσίασε τα μηνύματα πού έλαβε δύο φορές στο παρελθόν. Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά, είπε, ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά. Αποκάλυψε δε, ότι ο ίδιος άνθρωπος έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Τα μηνύματα που αποκάλυψε η Ευλαμπία Ρέβη

«Είδα στους φίλους του να έχουμε κάποιους κοινές γνωστές, έστειλα στις κοπέλες και μου είπαν ότι και αυτές είχαν λάβει αντίστοιχα μηνύματα και είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», προσέθεσε η Ευλαμπία Ρέβη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις