Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Βαλάντη – Survivor: Πανηγυρισμοί στην καλύβα των Διασήμων
LIFESTYLE

Αποχώρηση Βαλάντη – Survivor: Πανηγυρισμοί στην καλύβα των Διασήμων

Αποχώρηση Βαλάντη - Survivor: O Βαλάντης δεν χρειάστηκε καν να χαιρετήσει συμπαικτες και αντιπάλους

Ηταν από την πρώτη μέρα ο παίκτης που απασχόλησε όσο κανείς άλλος στο Survivor 2022, ωστόσο ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με τη χυδαιότητα που ξεστόμισε κατά της Ευρυδίκης. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους συμπαίκτες του, που ούτως ή άλλως στους περισσότερους εξ αυτών δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός λόγω της συμπεριφοράς του. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες μετά και το απαράδεκτο περιστατικό με την Ευρυδίκη τον έκαναν όλοι πέρα, με τον Βαλάντη να ζητά ακόμη και από το κοινό να τον ψηφίσει για να φύγει από τον Αγιο Δομίνικο.

Survivor 2022: Το «τρικ» των Διασήμων για να διώξουν τον Βαλάντη

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας οι Διάσημοι αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Γιωρίκα Πιλίδη, με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει τις αγωνιστικές του ικανότητες και το γεγονός ότι έχει προσφέρει πολλές νίκες στην ομάδα του. Από την άλλη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θανάση Βισκαδουράκη, θεωρώντας πως ο ηθοποιός είναι εξίσου δημοφιλής και θα καταφέρει να αναμετρηθεί με τον Βαλάντη.

Survivor 2022: Απείχε από τη διαδικασία ο Βαλάντης

Στο συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης επέλεξε να απέχει από την διαδικασία και να ενημερωθεί στη συνέχεια για την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor 2022: Αποχώρησε και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς

Το κοινό, λοιπόν, αποφάσισε όντως να διώξει τον Βαλάντη από το ριάλιτι, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, με τον τραγουδιστή να επιστρέφει στην Ελλάδα. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, οι Διάσημοι ξέσπασαν σε πανηγύρια και αγκαλιάζονταν σαν να κέρδισαν το… πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις