Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βούλγαρη κόλλυβα: Η έξαλλη Παγώνη και η αντίδραση της Νέγκα
LIFESTYLE

Βούλγαρη κόλλυβα: Η έξαλλη Παγώνη και η αντίδραση της Νέγκα

Βούλγαρη κόλλυβα: Στο μεταξύ, η Ανθή Βούλγαρη ανήρτησε στα stories της στο Instagram backstage στιγμιότυπο

Έξαλλη έγινε το πρωί της Παρασκευής 21/1 η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη, στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». Η παρουσιάστρια προσέφερε στην πρόεδρο των λοιμωξιολόγων… κόλλυβα ως καλωσόρισμα, με τη Ματίνα Παγώνη να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.«Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;» είπε η χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη στην Ανθή Βούλγαρη. (Δες εδώ τι συνέβη στο Mega)

Η Αθηναΐς Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου» σχολίασε η Αθηναΐδα Νέγκα.

Στο μεταξύ, η Ανθή Βούλγαρη ανήρτησε στα stories της στο Instagram backstage στιγμιότυπο με τη Ματίνα Παγώνη

Λίγους μήνες πριν, η Αθηναϊς Νέγκα είχε ταχθεί και πάλι ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη, όταν η δεύτερη είχε χορέψει ζεϊμπέκικο, την ώρα που οι τίτλοι της εκπομπής αφορούσαν κρούσματα και θανάτους από την πανδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις