Ετοίμασες μόνη σου φρέσκα ζυμαρικά, αλλά η δόση δεν είναι για μία και μόνη μαγειρική δημιουργία!
Να ο τρόπος να τα αποθηκεύσεις για τουλάχιστον τρεις ημέρες στο ψυγείο σου. Άφησε να στεγνώσουν για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια κλείσε σε δοχείο που σφραγίζει αεροστεγώς, αφού πρώτα πασπαλίσεις τα ζυμαρικά με αλεύρι για να μην κολλήσουν.
Φύλαξε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μαγειρική δημιουργία.
Αν πάλι θέλεις να τα διατηρήσεις περισσότερο καιρό τότε θα πρέπει να αφήσεις τα ζυμαρικά περισσότερη ώρα στον αέρα να φύγει η υγρασία τους.
Για παράδειγμα, σκέπασε με μια σήτα για να αποφύγεις τα έντομα και άφησε τα ζυμαρικά όλο το βράδυ να στεγνώσουν.
Αλεύρωσε και κλείσε και πάλι σε δοχείο αεροστεγώς, φυλάγοντας στο ψυγείο.