Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Rafale: Από το cockpit F-16 το 1991 στο γαλλικό μαχητικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Rafale: Από το cockpit F-16 το 1991 στο γαλλικό μαχητικό

Μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη τελετή υποδοχής των Rafale στην Τανάγρα γυρνά το ρολόι 30 χρόνια πίσω για τον πρωθυπουργό

Μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την τελετή υποδοχής των Rafale στην Τανάγρα γυρνά το ρολόι 30 χρόνια πίσω για τον πρωθυπουργό, στο μακρινό 1991 όταν και υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Ο πρωθυπουργός θέλησε να δει απο κοντά το cockpit του σύγχρονου γαλλικού μαχητικού, όπως ακριβώς φαίνεται ότι έκανε σε μία σχεδόν πανομοιότυπη φωτογραφία, με τον ίδιο να βρίσκεται στο πιλοτήριο του επίσης υπερσύγχρονου για την εποχή F-16 στον Αλμυρό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την αδυναμία του στην Πολεμική Αεροπορία. Τον Απρίλιο του 2021 επισκεπτόμενος την Ανδραβίδα όπου παρέστη στην άσκηση “Ηνίοχος 2021” είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα μιλώντας προς αξιωματικούς της μονάδας είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να πετάξει με ένα πολεμικό αεροσκάφος.

Συγκεκριμένα βλέποντας τους άνδρες της Π.Α να φέρουν διακριτικά της μοίρας “347”, ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να λέει: Ισως πρέπει να πετάξω εγώ από την “347”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις