Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρούμπεν Σεμέδο: Τι χωρίζει Ολυμπιακό και Πόρτο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι χωρίζει Ολυμπιακό και Πόρτο

Ρούμπεν Σεμέδο: Νέο ρεπορτάζ της «A Bola» ωστόσο, παρουσιάζει τους Πειραιώτες πιο ανοιχτούς στην παραχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού.

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου Ολυμπιακός και Πόρτο μπαίνουν στον τελικό γύρο διαπραγματεύσεων προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, μπορεί να έθεταν το όνομα του Ρουμπέν Σεμέδο ψηλά στην λίστα της Πόρτο, ήθελαν όμως τους «δράκους» να αναζητούν κι άλλες λύσεις για την ενίσχυση της άμυνάς τους, δεδομένου του οικονομικού χάσματος στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Νέο ρεπορτάζ της «A Bola» ωστόσο, παρουσιάζει τους Πειραιώτες πιο ανοιχτούς στην παραχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού, με την προϋπόθεση να μπει οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή δύο εκατομμύρια περισσότερα από όσα έχει προτείνει η Πόρτο. Οι «δράκοι», θεωρούν ότι η ρήτρα ύψους 5,5 εκατ. ευρώ είναι προσαρμοσμένη στην τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία του 27χρονου στόπερ, που εδώ και μήνες δεν υπολογίζεται από τον κόουτς των Ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς. Η «O jogo» από πλευρά της, αναφέρει ότι η επέμβαση του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες είναι θεμελιώδης για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις