Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέος Κόσμος ξυλοδαρμός: “Ο αστυνομικός και η σύντροφός του μήνυσαν τους αστυνομικούς”
ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος ξυλοδαρμός: “Ο αστυνομικός και η σύντροφός του μήνυσαν τους αστυνομικούς”

Νέος Κόσμος ξυλοδαρμός: Πώς έφτασε ο ομάδα ΔΙΑΣ έξω από το διαμέρισμα του αστυνομικού και της κοπέλας

Μία άκρως περίεργη υπόθεση αναμένεται να ερευνήσει η αστυνομία, προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια, σχετικά με το τι έγινε τελικά στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου, όπου την Πέμπτη, συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός που φέρεται να ξυλοκόπησε την 19χρονη σύντροφό του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν την 19χρονη και να περάσουν χειροπέδες στον σύντροφό της. Λίγες ώρες μετά όμως η 19χρονη κοπέλα, ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της ότι ο ξυλοδαρμός επήλθε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που εισέβαλαν στο σπίτι όπως λέει και όχι από τον 31χρονο ενώ σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ “Παρέα Σαββατοκύριακο” και οι δύο υπέβαλαν μηνύσεις.

Πώς έφτασε ο ομάδα ΔΙΑΣ έξω από το διαμέρισμα του αστυνομικού και της κοπέλας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμά του και τη νεαρή σύντροφό του να ζητάει βοήθεια και αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να εισέλθουν στο διαμέρισμα από τη μπαλκονόπορτα, να διασώσουν τη 19χρονη κοπέλα, και να συλλάβουν τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, όπου υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του, καθώς εισήλθαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα.

Τι ισχυρίζεται η 19χρονη

Η 19χρονη εμφανίζεται τώρα να καταγγέλλει ξυλοδαρμό σε βάρος της από τους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού και όχι από τον σύντροφό της.

Ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί την κοπέλα, δηλώνει στο sputniknews.gr ότι: «Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους». Παράλληλα, ο δικηγόρος δηλώνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες – αποδεικτικά στοιχεία. Περαιτέρω έρευνα θα πραγματοποιήσουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να λυθεί το κουβάρι.

Σοκάρει ηχητικό με κραυγές της νεαρής

Την ίδια ώρα, ο Alpha παρουσιάζει ηχητικό που προκαλεί ανατριχίλα: «Θέλω να φύγω. Βοήθεια. Με χτυπάει. Δεν με αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε. Θέλω να φύγω» «Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω, γιατί μου το κάνεις; εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει που δεν με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι;». Οι γείτονες του ζευγαριού καταγγέλλουν συχνούς καυγάδες, ενώ υποστηρίζουν ότι οι κραυγές της κοπέλας ακούγονταν μέχρι τον δρόμο.

«Μία δύο τρεις δεν γινόταν άλλο αυτή η κατάσταση. Έβγαινε η κοπέλα και ζητούσε βοήθεια, τα ξημερώματα είχαμε ξυλοδαρμούς καλέσαμε την αστυνομία και προλάβαμε το κακό», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. Οι γείτονες κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό με τρία τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση.

«Γλιτώσαμε μια ζωή»

Η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ ήταν επεισοδιακή. Όταν έφτασαν στην περιοχή, η πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε κλειστή και έτσι μπήκαν στο σπίτι μέσα από τον ακάλυπτο. Ακόμα και μετά την εμφάνιση των αστυνομικών η ένταση συνεχίστηκε όπως καταγγέλλουν οι γείτονες. Όπως υποστηρίζουν δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν καλέσει την αστυνομία, ενώ ένας γείτονας σχολίασε «Έκανε το σωστό η αστυνομία, να γλιτώσουμε έναν άνθρωπο» «Μπήκαμε από την μπαλκονόπορτα για να σώσουμε την κοπέλα που φώναζε. Αυτός μας έβριζε και μας έλεγε φύγετε ενώ γρονθοκόπησε και αστυνομικό. Μετά από λίγες ώρες κατέθεσε μήνυση εναντίον μας», λένε οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για να επιληφθούν στο συμβάν. Οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση εισαγγελέα.

Πρόκειται σίγουρα για υπόθεση με πολλά κενά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις