Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παίκτης ριάλιτι – 16χρονη: Τι λένε οι δικηγόροι των δύο πλευρών
ΕΛΛΑΔΑ

Παίκτης ριάλιτι – 16χρονη: Τι λένε οι δικηγόροι των δύο πλευρών

Παίκτης ριάλιτι - 16χρονη: . Ο παίκτης κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του

Ποινική δίωξη κατά παίκτη του γνωστού ριάλιτι άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο παίκτης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο παίκτης κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την χωρίς την θέληση της.

Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor: Αρνείται τις κατηγορίες

«Είναι απορίας άξιο» είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη, και τόνισε πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. «Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός», κατέληξε.

Η κατάθεση της ανήλικης

Το κορίτσι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και μέρος της κατάθεσής της στους αστυνομικούς φέρνει στο φως η εκπομπή Το Πρωινό. «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» περιγράφει η 16χρονη και προκαλεί ανατριχίλα.

«Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ. Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο» συγκλονίζει «Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι» υποστηρίζει η 16χρονη.

Έξαλλος ο θείος του παίκτη

Ο θείος του, φανερά εκνευρισμένος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα τόνισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχει ισχυριστεί η νεαρή κοπέλα λέγοντας πως σε ένα χωριό όπως είναι αυτό που ζει η 16χρονη, ο ένας γνωρίζει τον άλλον και ότι είναι περίεργο που η ίδια δεν βγήκε να μιλήσει τόσο καιρό αλλά βγήκε τώρα που ο παίκτης του ριάλιτι είναι στη δημοσιότητα. “Αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα. Παίζουν τα παιδάκια τώρα. Τι περιμένεις από ένα 16χρονο κορίτσι… Για να τα λέει αυτά, κάποια πρόφαση έχει τώρα… Και εγώ μπορεί αύριο να βγω να πω κάτι με το όνομά σου. Σημαίνει ότι όλα αυτά ισχύουν που λέω χωρίς αποδείξεις;”

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του Σκάι και το αν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις