Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οικογένεια Ράντφορντ Βρετανία: Αυξάνεται και… πληθύνεται
ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια Ράντφορντ Βρετανία: Αυξάνεται και… πληθύνεται

Οικογένεια Ράντφορντ Βρετανία: Οικογένεια με 22 παιδιά περιμένει να υποδεχθεί το 8ο εγγόνι της

Η γνωστή στη Βρετανία, οικογένεια των Ράντφορντ θα προσθέσει ακόμα ένα μέλος στο ολοένα αυξανόμενο μέγεθός της, καθώς η 26χρονη Κλόι, το τρίτο μεγαλύτερο από τα 22 παιδιά, είναι έγκυος στο 8ο εγγόνι των γονιών της. Η πολυπληθής οικογένεια της Βρετανίας είναι έτοιμη να υποδεχθεί το 8ο εγγόνι της, καθώς η Κλόι, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον άντρα της Τζέικ, με μια τρυφερή φωτογραφία. «Μπαμπάς και μαμά. Νιώθοντας ευλογημένοι, ευγνώμονες και γεμάτοι αγάπη, δεν μπορούμε να περιμένουμε να συναντήσουμε το μικρό μας αργότερα μέσα στη χρονιά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Κλόι, στην οποία ο άντρας της, φιλάει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Σύμφωνα με τη Sun, η Κλόι είναι το τρίτο από τα 22 παιδιά των Σου και Νοέλ Ράντφορντ. Το ζευγάρι είναι οι γονείς των Κρις (32 ετών), Σόφι (27 ετών), Κλόι (26 ετών), Τζακ (24 ετών), Ντάνιελ (22 ετών), Λουκ (21 ετών), Μίλι (20 ετών), Κέιτι (19 ετών), Τζέιμς (18 ετών), Έλι (16 ετών), Έιμι (15 ετών), Τζος (14 ετών), Μαξ (12 ετών), Τίλι (11 ετών), Όσκαρ (10 ετών), Κάσπερ (9 ετών), Χέιλι (6 ετών), Φοίβη (5 ετών), Άρτσι (4 ετών), Μπόνι (3 ετών) και Χέιντι (1 έτους). Μάλιστα, η οικογένεια τονίζει πως δεν λαμβάνει κανένα επίδομα από το κράτος και βγάζει τα έξοδά της από τις πωλήσεις της επιχείρησης αρτοποιίας που έχουν στο όνομά τους από το 1999, την Radford Pie Company.

Ο λογαριασμός τους στο YouTube μετρά 324 χιλιάδες συνδρομητές

Πραγματικά, τα έξοδά τους είναι υπέρογκα για μια οικογένεια, καθώς ξοδεύουν καθημερινά λεφτά για ποσότητες που ταΐζουν… λόχο, καθώς αγοράζουν τέσσερα καρβέλια ψωμί την ημέρα αλλά και 16 λίτρα γάλα και 24 πακέτα με χαρτιά υγείας την εβδομάδα. Ο λογαριασμός τους στο YouTube, στον οποίο ανεβάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους, μετρά 324 χιλιάδες συνδρομητές και συνολικά 52.746.149 προβολές των βίντεό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις