Νιώθεις πεινασμένη; Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν είναι, η ομελέτα αποτελεί πάντα την εύκολη και γρήγορη λύση! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την ομελέτα με αβοκάντο. Ελαφριά και γευστική είναι πολύ εύκολη στη συνταγή, και το καλύτερο; Είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά! Τι περιμένεις, λοιπόν; Βάλε ποδιά και μπες γρήγορα στην κουζίνα!
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 αυγα
1/2 αβοκάντο σε κύβους
25 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο, συν επιπλέον για το σερβίρισμα
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
Εκτέλεση:
Ζεσταίνεις το λάδι σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Χτυπάς τα αυγά με 1 κουταλιά της σούπας νερό και αλατοπιπερώνεις. Τα ρίχνεις στο τηγάνι και τα αφήνεις για περίπου 2 λεπτά. Ρίχνεις από πάνω το αβοκάντο, τη φέτα και τον άνηθο.
Περιχύνεις με χυμό λάιμ. Διπλώνεις την ομελέτα έτσι ώστε να περικλείσει τη γέμιση. Σερβίρεις πασπαλίζοντας με επιπλέον άνηθο.