Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου – Γεωργία Μπίκα: “Επικοινώνησα ως γυναίκα και ως πολιτικός”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου – Γεωργία Μπίκα: “Επικοινώνησα ως γυναίκα και ως πολιτικός”

Αχτσιόγλου - Γεωργία Μπίκα:"Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός", έγραψε η κ. Αχτσιόγλου.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε προ ημερών η τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Γνωστοποιώντας τη σχετική πρωτοβουλία της, “προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός, για να της μεταφέρω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό μου για τη γενναιότητά της” ανέφερε, με παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αχτσιόγλου.

“Καθώς επρόκειτο για επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, μου ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί, πράγμα που ασφαλώς σεβάστηκα” πρόσθεσε ακόμη η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως “αναφορικά με τις εναντίον δικηγόρου πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίες, υπενθυμίζω ότι μόλις έγιναν γνωστές, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε αμέσως την ιδιότητα του μέλους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις