Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Ελπίδα – live ενημέρωση: Η ανακοίνωση Στυλιανίδη
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα – live ενημέρωση: Η ανακοίνωση Στυλιανίδη

Κακοκαιρία Ελπίδα - live ενημέρωση: Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη. «Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μερικός απεγκλωβισμός, στο “Δαχτυλίδι” στην Κηφισίας και στην έξοδο Πεντέλης» είπε αρχικά ο κ. Στυλιανίδης καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Περιφέρειας Αττικής για την Αττική Οδό.

Οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται οδηγούνται σε έξι σημεία, όπου τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων και τους καθοδηγούν σε λεωφορεία, ενώ έχει εξασφαλιστεί η φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία και εκεί θα έχουν ιατρική και κάθε βοήθεια που τυχόν χρειαστούν. Για αύριο Τρίτη 25/1 σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας μπαίνουν αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις