Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιάννης Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για κακοκαιρία και τηλεκπαίδευση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για κακοκαιρία και τηλεκπαίδευση

Γιάννης Οικονόμου: Θα ληφθεί όποιο μέτρο κριθεί απαραίτητο για να μην υπάρχουν προβλήματα.

«Καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια το εθνικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοικτές» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και επισήμανε ότι με βάση την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις, ώστε «όλα τα μέτωπα και αυτό της εργασίας, προκειμένου οι προτεραιότητες που έχουμε βάλει, δηλαδή α) η προστασία και η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, β) η προστασία της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας αλλά και η ομαλότητα του κοινωνικού βίου να μην αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρία».

Ερωτηθείς για το εάν η αυριανή μέρα θα κηρυχθεί αργία απάντησε: «Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε για να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα ανάλογα και με τις προγνώσεις που υπάρχουν θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της».

 

Για την τηλεκπαίδευση

«46.000 τάξεις λειτουργούν κανονικά με τηλεκπαιδευση. Προφανώς και υπήρξαν και θα υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες. Αυτό δεν αλλάζει τη μεγάλη εικόνα και αυτή είναι ότι ανταποκρίθηκαν οι εκπαιδευτικοί και τους ευχαριστούμε» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση σε σχέση με την επιλογή της για διήμερη τηλεκπαίδευση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις