Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ: Τρέλανε τους θαυμαστές της με μια ανάρτηση «φωτιά»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ: Τρέλανε τους θαυμαστές της με μια ανάρτηση «φωτιά»

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Έδωσε στους θαυμαστές μια σέξι ματιά στα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ για το "When I'm Gone".

Η Katy Perry έδωσε στους θαυμαστές μια σέξι ματιά στα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ για το “When I’m Gone”. Η ποπ σταρ αποκάλυψε μια προκλητική γκαλερί στο Instagram που ξεκινά με ένα τόπλες που σε αφήνει άφωνο αμέσως από τον πρώτο γύρο. Άλλα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν από ένα καμαρίνι έδειχναν την Katy Perry με ένα βαθύ κόκκινο τοπ και διαφανές ρούχο.

«Let it burn baby» έγραψε λεζάντα στις καυτές φωτογραφίες, οι οποίες συγκέντρωσαν 3,3 εκατομμύρια likes από 149 εκατομμύρια followers. Η τελευταία ανάρτηση της Perry στο Instagram που έσπασε 3 εκατομμύρια likes ήταν ένα σέξι καλειδοσκόπιο-δωράκι για τα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της Orlando Bloom.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Το μουσικό βίντεο για το χορευτικό σινγκλ της Perry και του DJ Alesso έχει σχεδόν 5,5 εκατομμύρια προβολές 

Μιλώντας για τον Bloom, το People αναφέρει ότι ο 45χρονος ηθοποιός αστειεύτηκε για την τελευταία φωτογράφιση της Perry. «Μωρό μου, παρακαλώ, μπορούμε να πάρουμε λίγο ακόμα γάλα φουντουκιού που τελειώνει», σχολίασε ο Bloom. Εν τω μεταξύ, το μοντέλο του εξωφύλλου του Maxim Mexico, Yanet Garcia, γνωστό και ως το πιο ζεστό κορίτσι του Μεξικού, απάντησε ευθέως με μια σειρά από emoji «φωτιά».

Η Perry φαίνεται εξίσου δελεαστική στο μουσικό βίντεο “When I’m Gone”, το οποίο έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του αγώνα εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των κολλεγίων. Όχι μόνο οι Georgia Bulldogs κέρδισαν το πρώτο τους εθνικό πρωτάθλημα από το 1980, αλλά η μετάδοση σηματοδότησε την πρώτη φορά που το ESPN έκανε πρεμιέρα ενός παγκόσμιου μουσικού βίντεο σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, σύμφωνα με το CNN. Το μουσικό βίντεο για το χορευτικό σινγκλ της Perry και του DJ Alesso έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις