Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 25/1: Τελευταία audition για το ριάλιτι μαγειρικής
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 25/1: Τελευταία audition για το ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef 6 trailer 25/1: Είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι, που διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό και κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία.

MasterChef 6 trailer 25/1: Οι auditions του Masterchef 6, φτάνουν πια στο τέλος τους και το έργο των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι διαθέσιμες λευκές ποδιές, που έχουν απομείνει, είναι πια ελάχιστες. Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να υπερβεί τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τα πολυπόθητα «ναι» των κριτών και να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι, που διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό και κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι όχι μόνο το θέλουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά και ότι αντέχουν και περισσότερο!

MasterChef 6 trailer 25/1: Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται

Η στιγμή να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν τα τρία «ναι», που τους δίνουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση των bootcamp ή έστω τα δύο «ναι», που κρατούν ζωντανό το όνειρο ή το τελευταίο golden pin, που οδηγεί απευθείας στο σπίτι και πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 6 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Κάποιοι παίζουν για να κερδίσουν και άλλοι για να μη χάσουν, στο μυαλό όλων όμως είναι μια σκέψη: να φύγουν φορώντας μια λευκή ποδιά! Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά. Η ψυχραιμία, η αφοσίωση στον στόχο, η ικανότητα, θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις