Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Αλεξάνδρου: Η «βουτιά» της influencer στα χιόνια
LIFESTYLE

Τούνη – Αλεξάνδρου: Η «βουτιά» της influencer στα χιόνια

Τούνη - Αλεξάνδρου: Το ζευγάρι αποφάσισε να περπατήσει στα χιόνια με την influencer να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκαν να παίξουν στο χιόνι και να απολαύσουν το… λευκό τοπίο. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έκανε την επέλαση της και έφερε αρκετά προβλήματα στην χώρα μας. Αρκετοί ήταν αυτοί που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους αλλά και αρκετές ήταν και οι περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα. Ωστόσο όσοι βρίσκονταν στα σπίτια τους απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο χιόνι αλλά και πολλά παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε αποκλειστεί στον Διόνυσο μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν λίγες μέρες μετακόμισε στην περιοχή και ο χιονιάς τους βρήκε εκεί, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μάλιστα να μην εμφανίζεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης. Έτσι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να περπατήσουν στα χιόνια με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της για το χιονισμένο τοπίο που αντίκρισε. Μάλιστα, η influencer έκανε βουτιά στο χιόνι με τον Δημήτρη να την τραβά βίντεο, το οποίο και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις