Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Διονύσου: Ομαλοποιείται η κατάσταση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Διονύσου: Ομαλοποιείται η κατάσταση

Δήμος Διονύσου: Ήδη το κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου έχει καθαριστεί στο σύνολό του καθώς και ένα μεγάλο τμήμα του δευτερεύοντος δικτύου.

Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Διονύσου, ωστόσο θα παραμείνουν όμως και τις επόμενες ημέρες οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και ο παγετός. Ήδη το κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου έχει καθαριστεί στο σύνολό του καθώς και ένα μεγάλο τμήμα του δευτερεύοντος δικτύου. Οι καθαρισμοί στις υπόλοιπες οδούς και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες είναι σε πλήρη εξέλιξη και σήμερα 26 Ιανουαρίου. Υπολογίζεται ότι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 26/1  το σύνολο του οδικού δικτύου θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό προσβάσιμο, θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις λόγω του παγετού.

 

Ο Δήμος Διονύσου θα φροντίσει να ρίξει αλάτι στα πιο επικίνδυνα σημεία, επαναλαμβάνουμε όμως ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους οδηγούς που έχουν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους σε κεντρικούς δρόμους ή σε σημεία που εμποδίζουν τη διέλευση εκχιονιστικών ή άλλων μηχανημάτων να τα απομακρύνουν άμεσα.Επίσης την Τετάρτη 26/1 δεν θα λειτουργήσουν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων για Covid-19, καθώς και η Φοιτητική και Τοπική Συγκοινωνία του Δήμου. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος λόγω ενδεχόμενης μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ λόγω της κακοκαιρίας, καλεί τους πολίτες εφόσον είναι εφικτό να μην βγάζουν για τις επόμενες δύσκολες μέρες τα απορρίμματά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις