Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας 27/2: Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση την Πέμπτη, δείτε αναλυτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας 27/2: Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση την Πέμπτη, δείτε αναλυτικά

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας 27/2: Τι ισχύει για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη

Με τηλεργασία θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας και με τηλεκπαίδευση τα σχολεία αύριο σε Αθήνα και Κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν διά ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.

Για αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα, όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύνανται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.

Για αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση SMS για νέο ραντεβού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις