Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πατούλης – Μητσοτάκης κακοκαιρία Ελπίδα: “Απάντηση” στον πρωθυπουργό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης – Μητσοτάκης κακοκαιρία Ελπίδα: “Απάντηση” στον πρωθυπουργό

H απάντηση στην αναφορά του Πρωθυπουργού για τις ευθύνες της Περιφέρειας

Απάντηση στην αναφορά του πρωθυπουργού για τις ευθύνες της Περιφέρειας, όσον αφορά το χάος που προκλήθηκε σε κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου από τη χιονόπτωση, έδωσε ο Γιώργος Πατούλης. Από την απάντηση προκύπτει σαφώς ότι ο Γιώργος Πατούλης αποδίδει την ευθύνη για το φιάσκο στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, ενώ από την απάντησή του διαφαίνεται ότι οι δικές του προτάσεις για τηλεργασία στο δημόσιο δεν εισακούστηκαν. Την ίδια στιγμή σημειώνει ότι ευτυχώς που μόνος του αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία, γιατί διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν τραγικά. Μιλώντας στο δελτίο του Star είπε: “Είμαι 22 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση και πιστεύω στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση. Ως Περιφέρεια είμαστε ένας κρίκος σε μια μεγάλη αλυσίδα που πρέπει να συντονίζονται όλοι οι κρίκοι.

Αν παραδείγματος χάριν σε μια κεντρική αρτηρία έρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες, γιατί στις 12:00 μ.μ. έφυγαν από τις υπηρεσίες τους… καταλαβαίνετε ότι στην καρδιά των χιονοπτώσεων όπου υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση”. “Ευχαρίστως να αναλάβω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν. Τώρα είναι ώρα δουλειάς. Τρία μερόνυχτα είμαστε στο πόδι, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους εγκλωβισμένους συμπολίτες μας και μεταφέροντας τους όπου χρειάζεται.

Από την άλλη, δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη γιατί δεν έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες τη Δευτέρα. Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη που έκλεισαν τα σχολεία τη Δευτέρα κι ευτυχώς που έκλεισαν” σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις