Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γέννησε στην Αττική Οδό: «Αδιαφορία, δεν έχουν το Θεό τους»
ΕΛΛΑΔΑ

Γέννησε στην Αττική Οδό: «Αδιαφορία, δεν έχουν το Θεό τους»

Γέννησε στην Αττική Οδό: Εξιτήριο για τη νεαρή μητέρα που γέννησε πρόωρα όταν εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό

Ένα θρίλερ έζησε η έγκυος γυναίκα που γέννησε πρόωρα στην Αττική Οδό, ενώ μέσω του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα». Οι μαρτυρίες από ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες στην Αττική Οδό εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Από αυτές που ξεχώρισαν, ήταν της εγκύου γυναίκας η οποία γέννησε στον δρόμο και μέσα στον χιονιά. Μάλιστα, κάποιοι οδηγοί που περίμεναν μάταια τη Δευτέρα (24/1) να ανοίξει ο αυτοκινητόδρομος και να πάνε προς τον προορισμό τους, έχουν να διηγηθούν πως κάποια στιγμή τους πλησίασαν και τους ρωτούσαν εάν στο αυτοκίνητό τους βρίσκεται η έγκυος. Ο σύζυγος της γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο πώς εκείνη γέννησε πρόωρα από το άγχος του εγκλωβισμού στην Αττική Οδό.

Όπως αφηγήθηκε ο κ. Γιώργος, «πάθαμε τον απόλυτο τρόμο. Δεν ήταν να γεννήσουμε. Μέσα στην Αττική Οδό ήμασταν εγκλωβισμένοι από τις 11:00 και έσπασαν τα νερά της γυναίκας μου στις 14:30-15:00. Δεν με βοηθούσε κανείς, έπαιρνα τηλέφωνο παντού, αλλά με κορόιδευαν».

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μας άφησαν στην ψύχρα λέει ο σύζυγος της εγκύου που γέννησε στην Αττική Οδό

«Κάποια στιγμή πέρασε ένα περιπολικό και είπα στους αστυνομικούς, “έχουν σπάσει τα νερά της συζύγου μου, πάρτε την σας παρακαλώ, μόνο αυτήν να την πάτε στο νοσοκομείο, εμένα αφήστε με”. Μου λένε “έχουμε όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορούμε” κάνει και φεύγει. Μας άφησαν στην ψύχρα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό, έμφραγμα εκείνη τη στιγμή», είπε ο άνδρας. Προσέθεσε πως τελικώς στις 17:30 έφθασε κοντά τους αυτοκίνητο της Αττικής Οδού και εν συνεχεία κατάφεραν να φτάσουν στο μαιευτήριο.

«Η μικρή είχε κάνει δύο περιτυλίξεις του ομφάλιου λώρου, είχε χαθεί το μισό αμνιακό υγρό. Έβαλαν τη γυναίκα μου στο χειρουργείο και γέννησε με ολική αναισθησία», ανέφερε ο κ. Γιώργος, λέγοντας ακόμη πως «βρεθήκαμε από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μιλάμε για αδιαφορία. Δεν έχουν τον Θεό τους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις