Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Πέτρος Ξεκούκης: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει»

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στο Πρωινό και για τις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την παράσταση του Παύλου Χαϊκάλη, που κατέβηκε. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φίκαρη, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το πώς νιώθει πλέον για εκείνον, ο ηθοποιός απάντησε:

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

Πέτρος Ξεκούκης: «Κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί»

Αναφορικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και την παράσταση που κατέβηκε, ο Πέτρος Ξεκούκης δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί. Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ να κατέβει γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια. Τι θα πει ο Χαϊκάλης με την αστρολογία; Με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Πώς; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις