Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέτσας ΣΚΑΙ: Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται – Θα λογοδοτήσουμε όλοι τη Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας ΣΚΑΙ: Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται – Θα λογοδοτήσουμε όλοι τη Δευτέρα

Πέτσας ΣΚΑΙ: Όποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του θα περιμένει να έχει και την εποπτεία, σημείωσε

Για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση και τα όσα συνέβησαν στην κακοκαιρία μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας μιλώντας για τα λάθη που έγιναν στην κακοκαιρία είπε ότι τη Δευτέρα θα γίνει ο απολογισμός και «θα λογοδοτήσουμε όλοι μαζί το πρωί». «Απέστειλα επιστολή στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες την Παρασκευή, για την επιτάχυνση του αποχιονισμού και τον καθαρισμό δρόμων. Όποιος δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του θα περιμένει να έχει και την εποπτεία. Κάποια στιγμή πρέπει να φτάσει η ώρα της λογοδοσίας», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ανέφερε ότι «το πάθημα έγινε μάθημα». Όσον αφορά την ανάληψη ευθύνης τόνισε ότι η Αττική Οδός αναγνώρισε ότι υπήρχε πρόβλημα και θα αποζημιώσει τους πολίτες.

Επίσης, σχετικά με τη δήλωση Στυλιανίδη, ότι αν υπήρχε νεκρός θα δήλωνε παραίτηση, επεσήμανε ότι αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου. Ερωτηθείς σχετικά με την ένταση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για «διαφορετικό ήθος και επιχειρήματα μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα». Για την εκτίμησή του, για το πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία της πρότασης μομφής, είπε ότι η εμπιστοσύνη της Βουλής είναι δεδομένη και θα αποδειχτεί το βράδυ.

Παράλληλα, για τον λόγο που τέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας γιατί φοβάται ότι θα βγει τρίτος.» Τέλος, ερωτηθείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρθηκε στις ευθύνες της Αττικής Οδού για το χάος που προέκυψε λόγω της κακοκαιρίας τόνισε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παθαίνει αλλεργία με κάθε τι το ιδιωτικό, ξαφνικά όταν υπάρχει θέμα διαφωνίας μεταξύ ενός υπουργείο και ενός ιδιώτη, παίρνει το μέρος του ιδιώτη.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις