Ληστεία στα ΕΛΤΑ Φαλήρου: Η πρώτη φωτογραφία του δράστη με το καλάσνικοφ, η έρευνα της αστυνομίας

ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Φαλήρου: Η πρώτη φωτογραφία του δράστη με το καλάσνικοφ, η έρευνα της αστυνομίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Φαλήρου: Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

31.01.2022 | 13:59

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί στο Νέο Φάληρο σημαίνοντας συναγερμό. Αν και ο ληστής δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό, η ληστεία προβληματίζει έντονα καθώς ο δράστης ενήργησε υπό την απειλή καλάσνικοφ. Ο δράστης διέφυγε από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Νέο Φάληρο μετά τη ληστεία με ένα άσπρο-μπλε παπάκι μικρού κυβισμού, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα παρατημένο στην οδό Μοσχόπουλου, στην ίδια περιοχή, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Εντωμεταξύ, διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για να διερευνηθεί αν ο δράστης είναι το ίδιο άτομο που χτύπησε την τράπεζα στη λεωφόρο Συγγρού πριν από μια εβδομάδα. Οι ομοιότητες ανάμεσα στις δύο ληστείες είναι πολλές εκ πρώτης όψεως, μένει να αποδειχτεί και από τις έρευνες που θα διεξαχθούν. Στη φωτογραφία του ληστή, όπως κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, διακρίνεται ο ληστής με το κράνος του και το σακίδιο στον ώμο όπου είχε βάλει το καλάσνικοφ.

Πηγή φωτο: Iefimerida
Ετικέτες
Exit mobile version