Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύζυγος Τζώρτζη Μονογυιού: Βγήκε από το νοσοκομείο η Αθηνά Κοντοπάνου
ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Τζώρτζη Μονογυιού: Βγήκε από το νοσοκομείο η Αθηνά Κοντοπάνου

Σύζυγος Τζώρτζη Μονογυιού: Συγκλονισμένη η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για όσα έζησε στο μοιραίο τροχαίο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο στην Παραλιακή με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, ενώ η σύζυγός του Αθηνά, βγήκε από το νοσοκομείο και έδωσε την πρώτη της κατάθεση στις Αρχές. Σύμφωνα με το Star, η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία βγήκε σώα μέσα από την φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη από την τραγωδία, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόδι της στον αστράγαλο είχε ένα βαθύ τραύμα και όπως λένε οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

O 45χρονος είχε μόλις παραλάβει το σπορ αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία και έκανε την πρώτη του βόλτα με αυτήν, μαζί με τη σύζυγό του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο μοντέλο, με τον επιχειρηματία να υποστηρίζει ότι από μηχανικής άποψης ήταν σε άριστη κατάσταση. Το αυτοκίνητο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί λίγα 24ωρα αργότερα, ωστόσο έφθασε στα χέρια του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας νωρίτερα και εκείνος ενημέρωσε σχετικά τον Τζώρτζη Μονογυιό. Ο άτυχος 45χρονος έσπευσε να παραλάβει τη Ferrari 488 Pista και έκανε μια διαδρομή μόλις 3 χιλιομέτρων, πριν σημειωθεί το τραγικό τροχαίο και το όχημα μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Το όχημα βγήκε από το δρόμο, χτύπησε σε πινακίδα, έπεσε πάνω σε δέντρο και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος, μάλιστα, περιγράφουν πως το αυτοκίνητο πέρασε με τέτοια ταχύτητα, που ένιωσαν ότι γινόταν σεισμός. Επιπλέον, από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ενδεικτική είναι η κατάθεση ενός εκ των φίλων του θύματος που ακολουθούσαν από πίσω: «Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να παρκάρει». «Είδα το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις