Survivor spoiler 1/2: Αναχώρησε ο επόμενος Διάσημος, αποχώρηση σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler 1/2: Αναχώρησε ο επόμενος Διάσημος, αποχώρηση σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 1/2: ΟΤούρκος παραγωγός ετοιμάζει προσθήκες που θα κάνουν γκελ στον κόσμο.

01.02.2022 | 11:11

Survivor spoiler 1/2: Ο Ατζούν συνεχίζει να σκέφτεται το πώς θα ανεβάσει ακόμα περισσότερα τα νούμερα στο φετινό Survivor. Τα σκηνικά που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο μπορεί να είναι αρκετά για να κρατήσουν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης, όμως ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει προσθήκες που θα κάνουν γκελ στον κόσμο. Μία από αυτές είναι ο Σάκης Αρσενίου. Το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί καιρό και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και θα μπει στους Διάσημους. Πότε θα τον δούμε; Ακόμη άγνωστο. Το άλλο όνομα που θα τραβούσε τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού, είναι ο γνωστός κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που μέσα από το Tik Tok, έγινε viral. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ετοιμαζόταν για Survivor, όμως παρουσιάστηκε… εμπλοκή και έτσι είναι άγνωστο αν τελικά θα ταξιδέψει.

Survivor spoiler 1/2: Το έπαθλο;

Σε ό.τι έχει να κάνει το έπαθλο επικοινωνίας, για τους Μαχητές είναι μήνυμα από φίλους ή συντρόφους. Για τους Διάσημους είναι ηχητικό μήνυμα. Είναι μια νίκη πιο μπροστά η κόκκινη ομάδα σε αυτό το αγώνισμα, επομένως είναι μεγαλύτερο το έπαθλο. Οι Διάσημοι στο έπαθλο επικοινωνίας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά. Η κόκκινη ομάδα πήρε δύο διαδοχικές νίκες. Στη συνέχει η μπλε ομάδα κατάφερε να σπάσει το σερί και να πανηγυρίσει επίσης μία επικράτηση.

Survivor spoiler 1/2: Ποιος κερδίζει;

Πέντε διαδοχικές νίκες έχουν οι κόκκινοι παντού. Από Quiz, έπαθλα, ασυλίες και όχι μόνο! Δηλαδή και τα σερί κάπου είναι για να σπάνε. Ο στίβος μάχης που βλέπουμε από ο τρέιλερ έχει έναν τελικό στόχο, που θα πω πως ευνοεί τους Μαχητές. Όσο και σε κόντρα να έχουν έρθει οι μπλε τελευταία, το έπαθλο επικοινωνίας είναι και πολύ προσωπικό θέμα. Άπαντες θέλουν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός. Με τους δικούς τους ανθρώπους. Επομένως τα δίνουν όλα κάθε φορά. Οι Μαχητές θα κάνουν ότι μπορούν για να επανέλθουν στις νίκες και είναι το φαβορί για να το καταφέρουν. Μπλε ομάδα λοιπόν σε πρώτη φάση. Ασφαλώς και το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει μέσα στη μέρα. Είναι καιρός για μπλε ωστόσο, διαβάζουμε στο spotime.

Survivor spoiler 1/2: Αποχώρηση απόψε

Τα πράγματα στο νησί για τους μπλε είναι περίεργα τις τελευταίες μέρες. Αρχικά μοιάζουν όλοι να θέλουν να διώξουν τον Κατσαούνη, μετά το αλλάζουν. Πάντως έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, ένα φαβορί για να φύγει.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Ο Τσακατσούκας είναι από τους παίκτες που με τον τρόπο που έχει κινηθεί θα πάρει θετικούς ψήφους. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν ο δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη. Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ δεν έχει προλάβει να δείξει πολλά. Μοιάζει και κάπως αδύναμος παίκτης. Μεταξύ Άσπας και Ανδρέα θα παιχτεί. Μικρό προβάδισμα αποχώρησης; Άσπα.

Ετικέτες
Exit mobile version