Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο – Άλκης: Το γκολ του Αργεντινού στο Άρης – ΑΕΚ που συγκίνησε τους πάντες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αραούχο – Άλκης: Το γκολ του Αργεντινού στο Άρης – ΑΕΚ που συγκίνησε τους πάντες

Αραούχο - Άλκης: Σε μια πολύ δύσκολη ημέρα για τον Άρη λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στην μνήμη του δολοφονηθέντος 19χρονου Άλκη, σχηματίζοντας το αρχικό του ονόματός του, μετά το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε. Σχημάτισε το γράμμα «Α» (το αρχικό από το όνομα του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης) και εν συνεχεία έκανε τη χειρονομία της προσευχής, αποχαιρετώντας με τον τρόπο του τον Άλκη.

Σε μια πολύ δύσκολη ημέρα για τον Άρη λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ σ’ αγώνα της 21ης ημέρας της Super League 1. Αν υπήρχε στοιχείο έκπληξης στις επιλογές των προπονητών αυτό μάλλον αφορούσε την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής (Σιμόες, Σιμάνσκι, Σάκχοφ) που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης προφανώς για να ελέγξει το κέντρο. Στην τριάδα της επίθεσης διατήρησε τους Τσούμπερ, Γκαρσία και Αραούχο. Ο Άκης Μάντζιος επίσης απέφυγε τις αλλαγές πλην των αναγκαστικών με την επιστροφή του Λούμορ στο αρχικό σχήμα αντί του τραυματία Γκάνεα, ενώ επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Χουάν Ιτούρμπε διατηρώντας παράλληλα την τριάδα (Σάσα, Μαρίγια, Ντιαγέ) στον άξονα.

https://twitter.com/NikolaidisDemis/status/1488969987159212034?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488969987159212034%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1207914%2Faris-aek-o-araouho-skorare-me-psalidi-kai-to-afierose-ston-dolofonimeno-alki-deite-video%2F

Στεφάνια από τις δύο ομάδες εις μνήμη του Άλκη

Το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/02, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten, ξεκίνησε μέσα σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, λόγω της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02). Οι παίκτες των δύο ομάδων εναπόθεσαν στεφάνια και κίτρινα τριαντάφυλλα στη μνήμη του νεαρού φίλου των Θεσσαλονικέων, μπροστά από τη Θύρα 3. Νωρίτερα οι φροντιστές των δύο ομάδων επισκέφθηκαν το σημείο, όπου ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη πήγε και αυτό στο σημείο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις