Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

10

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλα – Δήμος Γλυφάδας: Μια πρωτοβουλία “παράδειγμα” για όλους
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλα – Δήμος Γλυφάδας: Μια πρωτοβουλία “παράδειγμα” για όλους

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο δήμος Γλυφάδας για να αντιμετωπίσει το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί από τα εκατοντάδες σπασμένα δέντρα που υπήρξαν από την κακοκαιρία.

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο δήμος Γλυφάδας για να αντιμετωπίσει το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί από τα εκατοντάδες σπασμένα δέντρα που υπήρξαν από την κακοκαιρία. Τα ξύλα συγκεντρώνονται συνεχώς σε ένα συγκεκριμένο χώρο, κόβονται και στην συνέχεια διανέμονται δωρεάν στους δημότες. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 7.000. “Όλα τα δέντρα και κλαδιά ήδη τεμαχίζονται, με ευθύνη του Δήμου μας, και θα διανεμηθούν δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις πολλές κρύες ημέρες που έχει ακόμα αυτός ο χειμώνας”, τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Οι δημότες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στην σελίδα του δήμου Γλυφάδας και να κάνουν ηλεκτρονικά την αίτηση. Στην συνέχεια θα σταλεί sms και email προκειμένου οι πολίτες να προσέλθουν στον χώρο και να παραλάβουν τα ξύλα. Παράλληλα ο Γιώργος Παπανικολάου δεσμεύτηκε πως θα αντικατασταθούν όλα τα δέντρα που καταστράφηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις