Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλατφόρμα αποζημίωσης Αττικής Οδού: Βήμα – βήμα η αίτηση
ΕΛΛΑΔΑ

Πλατφόρμα αποζημίωσης Αττικής Οδού: Βήμα – βήμα η αίτηση

Πλατφόρμα αποζημίωσης Αττικής Οδού: Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ιστοσελίδα της Αττικής Οδού θα πρέπει να κάνουν κλικ στη δεξιά πλευρά στο στοιχείο «Χιονόπτωση 24.1.2022».

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για αποζημίωση από την Αττική Οδό, ύψους 2.000 ευρώ, από την κακοκαιρία Ελπίς. Για τη συμπλήρωση της φόρμας για την αποζημίωση γίνεται παραπομπή από το site της Αττικής Οδού. Οι οδηγοί οι οποίοι έζησαν την πολύωρη ταλαιπωρία με το πού χτύπησε η κακοκαιρία Ελπίδα με χιόνια την Αττική, μπορούν να μπουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το ποσό των 2.000 ευρώ ως αποζημίωση. Ζητείται η συμπλήρωση IBAN και άλλα αποδεικτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ιστοσελίδα της Αττικής Οδού θα πρέπει να κάνουν κλικ στη δεξιά πλευρά στο στοιχείο «Χιονόπτωση 24.1.2022». Στη συνέχεια ακολουθεί το πώς θα κάνουν την διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης.

Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων

  • Μέσω της πλατφόρμας αυτής είναι εφικτή η καταχώρηση των Αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.
  • Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.
  • Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.
  • Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος.
  • Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).

Αμέσως μετά θα πρέπει να καταχωρήσουν το mail τους. Στην επόμενη σελίδα οι οδηγοί ΙΧ θα πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, κινητό τηλέφωνο, IBAN τραπεζικού λογαριασμού, δικαιούχο και Τράπεζα), καθώς και του οχήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις