Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητσοτάκης – γονείς Άλκη: Τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης – γονείς Άλκη: Τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό

Μητσοτάκης - γονείς Άλκη: Το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στην οικογένεια toy Αλκη- Σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του στη Βέροια

Τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε από φανατισμένους χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε σήμερα στις 10 το πρωί στη Βέροια, από την οικογένεια και τους συγγενείς του 19χρονου φοιτητή. Η μητέρα του Άλκη, Μελίνα, αποκάλυψε ότι τους τηλεφώνησε προσωπικά προχθές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοτάκης. “Μας τηλεφώνησε σαν άνθρωπος, μιλήσαμε αρκετή ώρα κι εγώ και ο σύζυγος. Μας έδωσε υποσχέσεις. Καταλαβαίνεται είναι και ο αυτός πατέρας και νιώθει. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την προσέγγιση και γι’ αυτή τη στάση που κράτησε”, είπε η μητέρα του Άλκη.

“Ζητώ Δικαιοσύνη, όχι για να δικαιωθώ από εγωισμό, αλλά για να μη χαθούν άλλα παιδιά και να μην κλάψουν άλλες μανούλες”, σημείωσε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η σύνδεση με την οικογένεια Τοπαλούδη

Μεταξύ άλλων η μητέρα αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την οικογένεια Τοπαλούδη, την οποία γνώρισαν τη σχολική χρονιά 2004- 2005. Η ίδια ήταν δασκάλα στο ίδιο σχολείο όπου δίδασκε ο Γιάννης Τοπαλούδης. Η μικρή Ελένη πήγαινε τότε Β’ δημοτικού. Η οικογένεια του Άλκη είχε βρεθεί στο Διδυμότειχο τότε, εξαιτίας μετάθεσης του στρατιωτικού πατέρα του Άλκη. “Αυτή τη φορά καλείται και η δική μου οικογένεια να σηκώσει τον σταυρό που σηκώνει η οικογένεια του Γιάννη και της Κούλας”, είπε η μητέρα του Άλκη. Οι γονείς του Άλκη “μετατρέπουν” τον πόνο τους για τον χαμό του παιδιού τους σε αγάπη, προσφορά και δοτικότητα και επιθυμούν να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του 19χρονου. Ειδικότερα, επιθυμούν να ενισχυθεί ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ΜΑΜΑ Βέροιας. Αυτό θα ήθελε κι ο Άλκης, να ενισχύσει και να βοηθήσει τα παιδιά.

Στη συνέχεια η κ Μελίνα ευχαρίστησε τα “παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που έπραξαν άψογα το καθήκον τους”. Όπως είπε η κ.Μελίνα, κινητοποιήθηκαν οι αρχές έτσι ώστε να τους επισκεφθεί ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ από τις πρώτες μέρες, ενώ η σημαντική είναι και συμπαράσταση που δέχονται από τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις