Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022
PLUS

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός

Μια Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας ξυπνώντας συναισθήματα που είχες παραμερίσει. Οι δυνατότητες ζωντάνιας της ημέρας με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Άρη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αυξάνονται. Ένας φίλος ή ένα δίκτυο θα μπορούσε να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση είτε άμεσα, είτε έμμεσα στο να βρεις διεξόδους στη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον τομέα της περιπέτειας, της εξερεύνησης και της επέκτασης. Οι αγώνες, τα παιχνίδια, οι επιχειρήσεις και ο αθλητισμός θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο. Μπορείς να βρεις το θάρρος να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις ή την αυτοπεποίθηση να μοιραστείς τις δημιουργίες και να απολαύσεις τις προκλήσεις. Είναι καιρός να διεκδικήσεις περισσότερη ποιότητα ζωής, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην προσωπική και ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι συναρπαστική για προσωπική ανακάλυψη. Είσαι μυστηριώδης και αισθησιακή, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνονται στον τομέα της οικειότητάς σου. Οι μετακινήσεις επίσης μπορεί να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι υπερβολικά εξαρτημένη από κάποιον. Η Πανσέληνος ενισχύει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σου. Η μέρα στα εργασιακά κρύβει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις το πάθος για ζωή, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συμμετέχουν στον τομέα της συνεργασίας σου. Υπάρχει ενέργεια για τις σχέσεις αλλά να έχεις κατά νου ότι είναι πιθανό να έχεις έντονες αντιδράσεις και συναισθήματα. Γενικότερα είναι μια περίοδος ρομαντισμού και ευχαρίστησης αν και είναι επίσης πιθανές κάποιες ακρότητες. Η Σελήνη φτάνει σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου και τα καυτά θέματα σχετίζονται με τα χρήματα, την ευθύνη, την ιδιοκτησία ή και την εξουσία. Είναι επίσης πιθανό να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου και για καλύτερα αποτελέσματα να στοχεύσεις στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της άνεσης και της ασφάλειας.

Λέων

Σήμερα βιώνεις μια έντονη επιθυμία για ευχαρίστηση με τη συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σου να φτάνει στην ολοκλήρωση του και την Αφροδίτη με τον Άρη να ευθυγραμμίζονται. Τα συναισθήματα είναι άμεσα και η επιθυμία σου για ενθουσιασμό είναι έντονη. Κάτι που φυσικά πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις τις ακρότητες. Η πανσέληνος επίσης στο ζώδιό σου, βάζει τέλος στον αυτόματο πιλότο και σε αφυπνίζει σε ισχυρές προσωπικές ανάγκες. Θετικές αλλαγές ευνοούνται.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου σήμερα και η πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτά τα δυο σημαντικά πλανητικά γεγονότα γεννούν έντονα συναισθήματα και επιθυμίες που είχες κρατήσει μακριά. Η διαίσθησή σου, σου δίνει σημαντικά μηνύματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Η συναισθηματική σου ζωή είναι έντονη καθώς η λίμπιντό σου είναι ισχυρή.

 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα έχει παρορμητική και παθιασμένη ενέργεια με μια πανσέληνο να εμφανίζεται στον κοινωνικό σου τομέα και μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτές οι επιρροές μπορούν να διεγείρουν έντονες επιθυμίες και συναισθήματα και μια λαχτάρα για περισσότερη συναισθηματική αλληλεπίδραση ή μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον. Ένας πειραματισμός στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο κοντά στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Το να ενώνουν τις δυνάμεις τους η Αφροδίτη με τον Άρη μπορεί να είναι συναρπαστικό ή έντονα συναισθηματικό καθώς συμβαίνει στον νοητικό ηλιακό 3ο οίκο σου. Λάβε υπόψη σου ότι μπορεί να σε απασχολήσει έντονα τόσο μια ιδέα ή γνώμη που ίσως καταλήξεις σε μια υπερβολική συζήτηση. Επίσης σήμερα εμφανίζεται μια πανσέληνος στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αμφισβητώντας τους λόγους που πρέπει να μείνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή να αποφύγεις ορισμένες ευθύνες.

Τοξότης

Μια πανσέληνος διεγείρει τα συναισθήματά σου σήμερα και μια ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης με τον Άρη, προκαλεί μια παρόρμηση να ενεργήσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Η ευθυγράμμιση συμβαίνει στον ηλιακό τομέα του εισοδήματος, των ιδιοκτησιών και των φυσικών σου ταλέντων και σε αυτούς τους τομείς οι ικανότητες και η δημιουργικότητα σου λάμπουν ή αναλαμβάνεις τολμηρά μέτρα για να κάνεις βελτιώσεις. Η πανσέληνος επίσης μπορεί να σου ανοίξει τα ματιά για αλλαγή προοπτικής και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

 

Αιγόκερος

Η σημερινή πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της οικειότητάς σου και η Αφροδίτη με τον Άρη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου, προκαλώντας σε να αναλάβεις την ηγεσία ή να αναλάβεις την ευθύνη. Μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία. Κάτι έρχεται στο φως που ενισχύει τα συναισθήματα γύρω από τις αξίες, τον σεβασμό, τα επαγγελματικά ή προσωπικά υπάρχοντα. Συναισθήματα που έχεις αγνοήσει έρχονται στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη με τον Άρη ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα τονίζοντας την ανάγκη σου να κάνεις σχέδια στα προσωπικά σου. Πολλά συμβαίνουν μέσα σου ή στα παρασκήνια. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με το να φτάσεις κάτι σε ένα νέο επίπεδο ή να ανοίξεις νέους δρόμους. Με την πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα τραβάς την προσοχή, αν και κάποιοι σε χαρακτηρίζουν απόμακρη. Ωστόσο σου υπενθυμίζει πως χρειάζεσαι τους άλλους.

Ιχθύες

Μια πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα που ανασύρει θαμμένα και αληθινά συναισθήματα στη επιφάνεια και ίσως για ένα νέο θέμα. Αυξάνοντας περαιτέρω τον ενθουσιασμό είναι μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Άρη που συμβαίνει στον τομέα της φιλίας, των ομάδων και των επιθυμιών σου ανακατεύοντας την κοινωνική σου ζωή ή την αίσθηση ικανοποίησης. Είναι καλύτερο να εστιάσεις στους τρόπους που μπορείς γενικότερα να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις