Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ΕΛΑΣ: Νέα προκλητική ανάρτηση – Οργή στη Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ΕΛΑΣ: Νέα προκλητική ανάρτηση – Οργή στη Νέα Δημοκρατία

Πολάκης ΕΛΑΣ: Αναφορές στην ΕΛΑΣ και την περίοδο της κατοχής

Ανακοίνωση κατά του Παύλου Πολάκη εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά την νέα του ανάρτηση που αναφέρεται στην περίοδο της κατοχής.
Στη νέα του ανάρτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης συνδέει τη Νέα Δημοκρατία με την περίοδο της κατοχής, με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση του ΕΛΑΣ.  «Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης» τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει» καταλήγει η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Η ανάρτηση Πολάκη για τον ΕΛΑΣ

Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο με τον ύμνο του ΕΛΑΣ, με αφορμή την ίδρυση της αντιστασιακής ομάδας πριν από 80 χρόνια.

«Σαν σήμερα ιδρύθηκε. Τιμή και δοξα σε αυτούς που ελευθέρωσαν τη χώρα από τη Γερμανική κατοχή, όταν οι φυσικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι ενός μεγάλου κομματιού από αυτούς που μας κυβερνουν σήμερα είχαν γίνει συνεργάτες τους!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΧΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις