Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 20/2: Το πρώτο μαγειρικό μάθημα είναι γεγονός
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 20/2: Το πρώτο μαγειρικό μάθημα είναι γεγονός

MasterChef 6 trailer 20/2: Μετά από μια απαιτητική εβδομάδα οι επίδοξοι MasterChef έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν.

MasterChef 6 trailer 20/2: Το πρώτο MasterClass της χρονιάς είναι γεγονός και οι παίκτες περιμένουν αρκετές, μαγειρικές, εκπλήξεις. Λαχταριστές συνταγές, εύστοχες απορίες αλλά και πολύ γέλιο κρύβει το πρώτο MasterClass, σήμερα (20/2) στο MasterChef 6! Μετά από μια απαιτητική εβδομάδα, μια δύσκολη ομαδική δοκιμασία και την αποχώρηση του Χριστόφορου από τον διαγωνισμό, οι επίδοξοι MasterChef έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αφήσουν πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση των προηγούμενων ημερών.

Πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση τους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν «επί τω έργω» τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες, έξυπνες ιδέες και τεχνικές, που θα τους φανούν πολύτιμες, τόσο στον διαγωνισμό, όσο και στη μετέπειτα καριέρα τους. Όλοι θέλουν, έστω και για μια μέρα, να μαγειρέψουν δίπλα στους κριτές και να μάθουν τα μαγειρικά μυστικά τους. Άλλωστε, τίποτα δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο και οι διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν καλά πως κάθε μάθημα είναι πολύτιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

MasterChef 6 trailer 20/2: Η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα ολοκληρώνεται με χρήσιμες πληροφορίες

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αρκετά από όσα μαθαίνουν μπορεί να τους φανούν χρήσιμα σε μελλοντικές δοκιμασίες, καθορίζοντας ακόμα κα την παραμονή τους στο παιχνίδι. Φυσικά όμως τα γέλια και πλάκες δεν θα λείψουν από το… μενού. Κάτι που συμβαίνει άλλωστε σε κάθε σωστή… τάξη!

Η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα του MasterChef 6 ολοκληρώνεται με χρήσιμες πληροφορίες από τους κριτές και γεμάτα από σημειώσεις τετράδια, πριν ξεκινήσει άλλη μια μαγειρικά απαιτητική εβδομάδα. Ποιοι θα αποδειχτούν τα μεγαλύτερα πειραχτήρια και θα… αναστατώσουν με τα καμώματα τους κριτές και συμπαίκτες…;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις