Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα photoshop: Αυτή τη φορά το παράκανε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαντόνα photoshop: Αυτή τη φορά το παράκανε

Μαντόνα photoshop: Η 63χρονη σταρ χρησιμοποιεί πολλά φίλτρα για να κάνει την εικόνα της να μοιάζει πιο νεανική, όμως αυτή τη φορά το παρατράβηξε

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο κοινό της το υπερβολικό Photoshop που χρησιμοποιεί η Μαντόνα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. Η 63χρονη σταρ της ποπ το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να αναρτά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο αφού τα «περάσει» από δεκάδες φίλτρα. Αυτή τη φορά όμως, το παράκανε και οι θαυμαστές της φρόντισαν να της το επισημάνουν. Η «βασίλισσα της ποπ σκηνής» ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει με ένα νεανικό oversized μαύρο τζάκετ και φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής της νέας της βιογραφικής ταινίας.

Το νεανικό σύνολο που διάλεξε όμως, δεν ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή και προκάλεσε τα σχόλια των θαυμαστών της. Αυτό που έδειξαν ότι «δεν συγχωρούν» πλέον, είναι η υπερπροσπάθεια της Μαντόνα να φαίνεται νεότερη. «Είσαι ένα είδωλο, δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα φίλτρα και το ρετούς. Το λέω με αγάπη», της γράφει ένας χρήστης του Instagram, με έναν άλλο να προσθέτει: «Ωχ Θεέ μου. Ακόμα κι η Μαντόνα πλέον, μοιάζει με τις Καρντάσιαν. Γιατί προσπαθείς να γίνεις μία Καρντάσιαν;».

Τα σχόλια αυτά, όμως, δεν δείχνουν να επηρεάζουν ιδιαίτερα την βασίλισσα της ποπ. Αν και έχει δεχτεί μεγάλη κριτική, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, εκείνη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα φίλτρα του Instagram, αφού προτιμά την εικόνα της έτσι. Την περίοδο αυτή, η Μαντόνα δείχνει να δουλεύει εντατικά στην αυτοβιογραφική ταινία της. Προ ολίγων ημερών μάλιστα, συναντήθηκε με τη Τζούλια Φοξ για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και το ενδεχόμενο συμμετοχής της ηθοποιού.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε τώρα η γνωστή τραγουδίστρια, έγραψε πως τελικά, το να ετοιμάζεις ταινία, είναι πολύ δύσκολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις